Safety1st Kinderwagens 2012

De uitgaven die u moet doen als u een kindje krijgt of net gekregen hebt doen een zware aanslag op uw budget en dan is elke euro die u uit kunt sparen mooi meegenomen. Da aanschaf van een kinderwagen is dan ook een hele uitgave die u goed wilt overwegen. U wilt immers dat uw kindje veilig meegenomen kan worden zonder dat het uw budget helemaal overhoop gooit. Dan is het goed om te weten dat de Safety 1st 2012 kinderwagens u een veilige en goedkope oplossing kunnen bieden.

Bij het ontwerpen van de Safety1st kinderwagens 2012 hebben de ontwerpers, hoe kan het ook anders met zo’n naam, de veiligheid op de eerste plaats gesteld. De kinderwagens zijn gemaakt door een gelijknamig Amerikaans bedrijf en waardoor extra aandacht is besteed aan de veiligheid van de Safety1st kinderwagens. Toch heeft men de kosten kunnen beperken door slim gebruik te maken van massa productie technieken. Hierdoor heeft men kunnen garanderen dat de onderdelen van een constante kwaliteit zijn. Naast dit alles hebt u als Europese klant ook het nodige voordeel bij de wisselkoers van de Amerikaanse dollar naar de euro. Hierdoor kan de 2012 collectie Safety1st kinderwagens voor een zeer scherpe prijs aangeboden worden. Dit is dan ook een goed moment om de veiligheid van uw kindje voorop te zetten en uw kinderwagen uit te zoeken bij een kinderwagens 2012 outlet.

De ontwerpers van de Safety1st kinderwagens 2012 hebben een onderstel ontworpen dat gemaakt is van hoogwaardige aluminium buizen die ook in de luchtvaart industrie toegepast worden. Deze buizen zijn niet helemaal rond maar ovaal waardoor de ontwerpers in staat geweest zijn om de afmetingen te beperken. Hierdoor is ook een gewichtsbeperking bereikt waardoor het onderstel zeer licht is in vergelijking met het onderstel van soortgelijke 2012 kinderwagens merken. Het onderstel van de Safety1st kinderwagens is met een eenvoudige handeling in te klappen tot een compact pakketje.

Door een al even simpele handeling is het ook weer uit te klappen tot een bruikbaar onderstel. Het onderstel van de Safety 1st 2012 kinderwagens staat op vier wielen waarvan de achterste twee luchtbanden hebben en demonteerbaar zijn om een nog compacter pakketje te krijgen. De voorste twee wielen zijn zwenkwielen die naar keuze ook vast te zetten zijn. De veiligheid van de Safety1st kinderwagens 2012 zult u terug zien in de stevigheid van alle onderdelen maar ook in de centrale blokkeerknop die het per ongeluk inklappen onmogelijk maakt. Het onderstel dient als basis voor de wandelwagen inzet maar ook voor de reiswieg en het optionele auto stoeltje waarmee de combi aanbiedingen compleet gemaakt worden.

De wandelwagen inzet van de Safety1st kinderwagens 2012 zijn gemaakt van een slijtvaste kunststof vezel. De bekleding is daardoor zeer duurzaam maar ook zeer eenvoudig schoon te maken als er onverhoopt vlekken in zouden komen. De wandelwagen inzet is voorzien van een volledig verstelbare 5-punts veiligheidsgordel en een bumper bar. De zijkanten zijn gewatteerd uitgevoerd waardoor uw kindje zich niet zal bezeren als de ondergrond een beetje oneffen is. De 2012 collectie Safety1st kinderwagens bieden uw kindje het nodige comfort door een verstelbare zitting te hebben en voor uw comfort een verstelbare duwstang. Natuurlijk zal de verstelbare zonnekap de zon op mooie dagen maar ook de wind tijdens gure dagen buiten houden. Voor een optimaal zitcomfort als uw kindje nog een beetje kleiner is zullen de Safety1st kinderwagens 2012 inclusief zit verkleiner geleverd worden waardoor u uw kindje altijd een optimale houding kunt bieden.

Als u voor een combi aanbieding kiest dan zult u bij aanschaf van Safety1st kinderwagens 2012 ook in het bezit komen van een reiswieg waarin u uw kindje vanaf de geboorte kunt vervoeren. De reiswieg zal copleet met afdekhoes en regenhoes geleverd worden en zal natuurlijk voorzien zijn van een zonnekap. De combi aanbieding van de Safety 1st 2012 kinderwagens kopen zal compleet gemaakt worden met een set adapters waardoor het optionele auto stoeltje al even eenvoudig als de andere onderdelen in hetzelfde onderstel geplaatst kan worden. Ook zult u een boodschappen mandje meegeleverd krijgen zodat u deze niet in uw hand hoeft te houden en met één hand moet zien te sturen. De 2012 collecte Safety1st kinderwagens zijn door al deze extra’s een zeer complete uitvoering die u zeer veel waar voor uw geld biedt. Neem dus een kijkje bij de kinderwagens winkel die u op deze website zult vinden en zie of ook u goedkope kinderwagens 2012 van uw gading kunt vinden. Wij weten wel zeker dat er ook voor u Safety1st kinderwagens 2012 bij zijn die aan uw wensen voldoen.