Mutsy Kinderwagens 2012

Als u een kinderwagen wilt gaan uitzoeken dan wilt u natuurlijk een kinderwagen hebben die veelzijdig is maar ook voldoende veiligheid voor uw kroost biedt. Bovendien zou het ook mooi zijn als de kinderwagen ook nog een moderne uitstraling heeft. Dit blijkt allemaal binnen handbereik op het moment dat u de Mutsy kinderwagens bekijkt.

De Mutsy kinderwagens 2012 zijn niet zomaar kinderwagen maar bieden u een compleet mobiliteitssysteem in de combi kinderwagen uitvoeringen. De ontwerpers van Mutsy hebben een aantal modellen ontwikkeld die stuk voor stuk een heel scala aan mogelijkheden bieden. Alle modellen van de 2012 Mutsy kinderwagens hebben een onderstel dat genaakt is van lichtgewicht aluminium buizen. Dit is op zich niet zo heel erg bijzonder want vrijwel alle 2012 kinderwagens merken gebruiken aluminium voor het maken van het onderstel. Dit wordt gedaan omdat aluminium bijzondere eigenschappen met elkaar kan combineren. Aluminium maakt het mogelijk om een onderstel veel sterkte mee te geven en tegelijkertijd toch het gewicht te beperken. Van deze eigenschappen wordt bijvoorbeeld ook in de luchtvaart industrie gebruik gemaakt. Bij de Mutsy kinderwagens 2012 zorgen de eigenschappen van de aluminium buizen er voor dat een compact onderstel genoeg is om u veel mogelijkheden te bieden.

Zo ziet het onderstel er zeer slank uit terwijl het toch ruim voldoende sterkte heeft om uw kindje veilig te vervoeren. Het inklappen van het onderstel gaat zeer eenvoudig en eenmaal ingeklapt ontstaat een zeer compact pakketje. De moderne Mutsy kinderwagens bieden u in veel gevallen ook de mogelijkheid om na het inklappen de wielen te demonteren waardoor er een nog compacter pakketje over blijft. Deze wielen zijn aan de achterkant vast opgesteld en meestal voorzien van een rem en hebben lucht banden of schuimbanden. Aan de voorkant zullen zwenkwielen gemonteerd zijn die naar keuze vastgezet kunnen worden. Ook de zwenkwielen van de Mutsy kinderwagens 2012 zijn van schuimbanden of luchtbanden voorzien. Deze grote wielen maken het mogelijk om meer te doen dan alleen op de verharde weg te rijden. Ook het verkennen van dat o zo interessante bospad is geen enkel probleem en zelf het strand hoeft geen vijand van uw kinderwagen te zijn. Als u de duwstang omdraait zullen de zwenkwielen achteraan komen te zitten en zult u op oneffen ondergronden extra controle hebben over de Mutsy kinderwagens.

In dit onderstel kunt u een wandelwagen inzet plaatsen die ook door Mutsy wordt gemaakt. Deze wandelwagen inzet is voorzien van een verstelbare 5-punts veiligheidsgordel en een bumper bar zodat uw kindje er niet uit kan vallen maar die er ook voor zorgt dat in het geval dat de kinderwagen ondersteboven komt te liggen deze niet op uw kindje zal rusten. De Mutsy kinderwagen 2012 wandelwagen inzet heeft een verstelbare rugleuning en voetensteun waardoor u altijd het ideale comfort en zitpositie aan uw kindje kan bieden. Dit comfort was toch al niet slecht doordat de luchtbanden voor het nodige comfort zorgen. Uw comfort bij de 2012 kinderwagens van Mutsy komt voort uit de in hoogte verstelbare duwstang waardoor u altijd in een comfortabele positie kunt blijven lopen. De bekleding is gemaakt van een sterke kuststof die eenvoudig te reinigen is als er vlekken in komen. De Mutsy kinderwagens 2012 worden veelal ook in combi kinderwagen aanbiedingen geleverd. Door gebruik te maken van een combi kinderwagen aanbieding krijgt u naast een wandelwagen inzet ook een reiswieg geleverd die in hetzelfde onderstel geplaatst kan worden.

Deze reiswieg in net als de wandelwagen inzet voorzien van een verstelbare zonnekap die de zon buiten boord houdt op de zonnige dagen maar ook de wind op de wat guurdere dagen. De reiswieg wordt compleet met dekentje en afdekzeiltje geleverd waardoor u kindje lekker comfortabel kan slapen en kan net zo eenvoudig als de wandelwagen inzet in hetzelfde onderstel geplaatst worden. De 2012 Mutsy kinderwagens zijn zelfs uit te breiden met een auto stoeltje die met behulp van de optionele adapterset in hetzelfde onderstel te plaatsen is. Ook zijn er voor de moderne Mutsy kinderwagens meerder aanvullende bijpassende opties beschikbaar, denkt u aan een voetenzak, een parasol, of een verzorgingstas. De kinderwagens worden wel inclusief een boodschappen mand geleverd waardoor u niet uw tas in de hand hoeft te houden als u met de kinderwagen loopt. Door al de standaard onderdelen zijn de 2012 Mutsy kinderwagens bijzonder complete kinderwagen met een eigentijdse moderne uitstraling. Als kwalitatief hoogwaardige producten zullen zij u heel erg lang plezier van uw kinderwagen garanderen. Niet voor niets behoren de Mutsy kinderwagens als jaren lang tot de topgroep van de meest verkochte kinderwagens.