Contact

Alle informatie die u op deze website tegen zult komen is met de grootst mogelijke zorg samen gesteld uit op het moment van schrijven vrij op het internet toegankelijke bronnen of is door derden aangeleverd. Wij hebben daardoor een beperkte invloed op de inhoud van deze informatie. Als dit voor u aanleiding mag geven om ons over de inhoud van deze website feedback te geven dan waarderen wij dat ten zeerste. Wij verzoeken u dan ook om alle opmerkingen die u zou willen maken aan ons te doen toekomen door gebruik te maken van het formulier op deze pagina. Dit is ook de beste methode om ons kinderwagen vragen te stellen over de kinderwagens 2012 of over kinderwagens in het algemeen.

Wij streven er naar om alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij daar om de een of andere reden niet in slagen dan zullen wij daar binnen één werkdag contact met u over opnemen.

Alle informatie op deze website is, hoe zorgvuldig deze ook is samengesteld, volledig informatief van aard. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht